My Life Full Of LOVE LOVE LOVE....;)))))

Assalamualaikum...
Sharing the greatest achievement, memories and everything that comes into my life.. my precious,my favs, what i do..what i didn't do.. heee.... sharing knowledge, experiences.,excitement.. interests ..etc..

Thursday, 8 November 2012

Koh-lanta

Assalamualaikum...

Sayang-sayang sekalian...sihat ke?? Alhamdulillah...
haa.. tertanya-tanyalah tu Koh-lanta tu apa?? kan?? Koh-lanta ni realiti tv kat France yang sama macam siri Survivor la... kali ni yang specialnya ialah.. siri ni dibuat kat Malaysia...!
haa... duk kat France ni excited giler bila Malaysia keluar kat tv.. n every week pulak tu.. rakaman dilakukan di sebuah pulau di Johor iaitu Pulau Besar.. haa..orang-orang Johor tau tak kat mana pulau tu??heheh
Mula siaran di TF1 France pada 2 November 2012 jam 8.50 malam.. pukul 7 den dah tunggu kat depan tv.. huhuu..
Siapa yang biasa tengok Survivor sure faham konsep siri ni..kan?? Ada dua team yang diberi nama 'Sungai ' dan 'Mawar'.. ahaks... suka bila dengar French cakap bahasa melayu.. bangga la jugak kan..??
So, every Friday 8.50 malam semestinya dah ready nak tengok Koh-lanta.. Jom tengok.. tak tau lah kalo kat Malaysia boleh log on MYTF1 online ke tak?? alaa... google je la.. kot-kot terjumpa pulak.. best n bangga giler jadi Malaysian...

Ok.. lain kali cerita lagi k.... PROUD TO BE MALAYSIAN!!

Credit to Tourism Malaysia di France..

No comments:

Post a Comment